Om Hornslet-Guiden

Formålet med Hornslet-Guiden er at give nye, gamle eller kommende beboere i Hornslet en god bunke tips og tricks til, hvad der gemmer sig af gode ting rundt omkring i byen. 

Selvom Hornslet end ikke er blandt landets 100 største byer, gemmer der sig alligevel nogle gode aktiviteter, tilbud og mange andre ting, som man ikke nødvendigvis kender til. Om man så bor i byen eller ej. 

Carsten Østergaard

Jeg har selv boet i byen siden 2016, hvor jeg sammen med min gravide kæreste droppede livet i Aarhus midtby til fordel for Hornslets mere landlige glæder.

Jeg kunne selv have ønsket mig en guide som denne, som giver et lille forspring i processen med at lære sin by at kende – eller at vælge hvor man skal slå sig ned. 

Del dine tips

Guiden er et hobby-projekt, og derfor når jeg ikke omkring alt – og jeg kender helt sikkert ikke til alle spændende aktiviteter og tiltag i byen. 

Derfor er du meget velkommen til at sende mig dine tips til Hornslet og omegn, som du mener vil være fordelagtigt at blive præsenteret for, hvis man holder til på disse kanter eller overvejer at slå sig ned. Jeg garanterer ikke, at det kommer med på siden, men jeg er altid glad for at blive klogere og dele det bedste. 

God fornøjelse med siden

Carsten Østergaard, Hornslet