AfCarsten Østergaard

Træning i Hornslet

Find det rette sted at få trænet dine muskler igennem. Om du ønsker benhård crossfit eller fitness med rådgivning fra en fysioterapeut, så har du mulighed for det i Hornslet.

Hornslet er en aktiv by, hvor mange ønsker at holde sig selv og de forskellige muskelgrupper i gang. 

Derfor er der også et varieret udvalg af motionscentre, som hver især giver dig mulighed for at få den sunde motion som du ønsker det.

1.
Hornslet Motioncenter: Byens største fitnesscenter

Hornslet Motionscenter

Dalgårdsparken 3, 8543 Hornslet

Hornslet Motionsforening byggede og åbnede dette moderne fitnesscenter i 2016, som giver medlemmerne mulighed for at boltre sig på hele 800 kvadratmeter med træningsmaskiner, frivægte, spinningrum, yoga, gymnastik mv. 

Når dagens træning er overstået, kan du slappe af i det lille cafeområde eller skylle sveden af i de fine bruseområder, som i takt med tidens tand bliver reguleret i forhold til miljøvenlige principper. Blandt andet skal du erhverve dig et klippekort for at kunne komme i bad – til den venlige pris for 1kr. pr. gang. 

Allerede ved indvielsen var der stor interesse og 600 medlemmer, hvor foreningen allerede drømte om at udvide med 250 kvadratmeter, og centret er ikke blevet mindre populært siden. Hidtil har de dog nøjedes med at udvide parkeringspladsen.

Besøg Hornslet Motionscenters webside

2.
Hornslet IF Motion: Solid træning i Hornslet Hallen

HIF Motion

Hornslet Hallen, Stadionvej 4, 8543 Hornslet

Hornslet IF Motion holder til i Hornslet Hallen, hvor der er 300 kvadratmeter med maskiner, frivægte og holdtræning. 

Lokalerne blev renoveret og fyldt op med friske, nye maskiner i 2016, da Hornslet Motionsklub flyttede ud til nybyggede lokaler i Dalgaardsparken. Der er passet godt lokalerne siden, og der er god mulighed for at træne kroppen igennem, samt at få vejledning og træningsprogrammer fra de tilknyttede instruktører.

Træn fra 99kr pr. måned

Det hele kan benyttes til en overkommelig pris på 199 pr. måned og helt ned til 99kr. pr. måned, hvis du kan få træningen overstået inden kl. 14:00 på hverdage og du holder træningsfri i weekenden. 

Udover de sædvanlige maskiner og vægte tilbyder foreningen også spinninghold, pump, step og tabata, så der er et fint udbud til enhver motionsentusiast. Selv de 10-14-årige har deres eget hold med juniorfitness.

Besøg HIF Motions webside

3.
Loop fitness: Tryg fitnesstræning på 24 minutter

Loop Fitness

Tingvej 41, 8543 Hornslet

Loop Fitness er et særligt fitness-koncept, hvor du træner hele kroppen på bare 24 minutter. 

Navnet kommer af træningsformen, hvor du i løbet af de 24 minutter kommer igennem 16 forskellige maskiner, som er placeret i en cirkel. Du starter et vilkårligt sted i cirklen, hvor du benytter hver maskine i 45 sekunder, indtil lyden af en klokke sender dig videre til den næste maskine. Du kommer gennem cirklens maskiner to gange, før dagens træning er overstået.

Fokus på trygt og behageligt miljø

Mantraet bag Loop Fitness er ‘slap af og træn’. Der er stadig mulighed for at komme til at svede, men der er fokus på, at der er plads til alle og især at det foregår i et trygt og behageligt miljø.

Blandt andet er der bestemte afskærmede områder kun for kvinder, så alle har mulighed for at træne uden at føle sig beskuet. 

Deltagerne styrer selv vægtindstillingerne på maskinerne og intensiteten i træningen, så selvom det hele foregår i samme cirkel, kan du få så meget ud af træningen som du ønsker. 

Besøg Loop Fitness’ webside her

4.
Dit X-gym: Crossfit 18 timer i døgnet

Sortevej 8, 8543 Hornslet

Dit X-gym indtog Hornslet i august 2020 med 400 kvadratmeter uforfalsket crossfit-træning.

Der er højt til loftet i de gamle industribygninger, og der er rigeligt med professionelt udstyr og instruktører til at sætte dig i gang og gøre dig stærkere end nogensinde. 

Træningen er hård og effektiv, og der er ingen undskyldninger i forhold til at finde tid til træning. Som medlem får du et nøglekort til centret og muligheden for at træne kl. 4:45 til 23:00 hver dag i hele ugen. 

Træning for mænd, kvinder og børn
Du får mulighed for at træne selv eller på hold, og der er tilpasset udstyr til både mænd, kvinder og børn (fra 6 år). Medlemmer får også adgang til centret i Rønde, som udover crossfit-delen indeholder traditionelle kardio- og fitnessmaskiner. 

Besøg Dit X-gyms webside

5.
Hornslet Fysioterapi & træning: Fitness med personlig træner

Dalgårdsparken 6, 8543 Hornslet

Hos Hornslet Fysioterapi og træning er der mulighed for at styrke musklerne i deres lille træningscenter, som er fyldt med konditionsmaskiner, frivægte, kettlebells og maskiner. 

Herudover er der mulighed for ‘medicinsk trænings terapi’, hvor træningen er fokuseret på at du ikke er fastlåst i en maskine, men derimod benytter et trissesystem, hvor du selv er den bevægelige del. 

Mulighed for personlig træner

Ønsker du at få hjælp til at nå bestemte mål med din træning, kan du booke et forløb med en personlig træner. 

Du kan også vælge at tage en ven med, så I er to til at holde motivationen oppe, når I skal hen til jeres personlige træner. De personlige trænere er naturligvis uddannede fysioterapeuter. 

Besøg Hornslet Fysioterapi & trænings webside

6.
Klubben Djursland: Det nyeste træningssted i byen

Holmagervej 14, 8543 Hornslet

Klubben Djursland blev etableret i efteråret 2022 og har hele 600kvm at boltre sig på i et nybygget træningscenter, som udover træningslokalerne også omfatter omklædning med badefaciliteter.

Klubbens formål er både træning, personlig udvikling, men også hygge og samvær. Der skal være plads til alle, og instruktørerne har flere forskellige baggrunde, hvilket giver flere forskellige vinkler i sparringen og rådgivningen til din træning.

Der er både mulighed for at træne selv, men også på flere forskellige hold – træningstypen er styrketræning/crossfit.

Besøg Klubben Djurslands webside

BONUS
Gratis udendørs træning

Gratis fitnessmaskiner ved Hornslet Hallen

Ved Hornslet Hallens hovedindgang, Stadionvej 4, 8543 Hornslet

Er du ikke vild med tanken om at stå indendørs i et fitnesscenter sammen med en flok storprustende mennesker, så har du også mulighed for blot at benytte de gratis udendørs fitnessmaskiner tæt ved Hornslet Hallens hovedindgang. 

Her er der fin mulighed for at træne – måske blot som krydderi til din løbetur – med nogle mavebøjninger, armhævninger og meget andet. 

Belastningen afhænger af din krop, da det er din egen vægt, du løfter, så det er ikke til bodybuildere, men ganske fint til at få arbejdet kroppen igennem.

3 Kommentarer indtil videre

Rasmus KvistgaardUdgivet i12:11 pm - jan 6, 2023

Hej Carsten

Jeg har lige åbnet et nyt Træningscenter i Byen “Klubben Djursland” og kunne da godt tænke mig at komme med her på siden også. Er det muligt og hvad skal du bruge af info?

Mvh. Rasmus

    Carsten ØstergaardUdgivet i6:44 pm - feb 12, 2023

    Hej Rasmus
    Det skal I være velkomne til – jeg tænker, jeg kan finde den nødvendige info på jeres webside og kontakter dig direkte, hvis der er brug for mere.
    Mvh
    Carsten

Morten VernersenUdgivet i11:16 am - apr 5, 2023

Hej Alle sammen
Jeg skriver oplysende om Badminton i Hornslet Idrætsforening. Jeg tænker der er en del tilflyttere som der er fastboende der kunne have gavn af mulighederne.

Vi er bla. et Senior hold (også for unge) der spiller tirsdag 20 – 22. med flere baner i spil.

Torsdag 20 – 22 er der blandet drop in mulighed for alle der har kontingent en af de andre dage.

Hvis der er samling til det er der mulighed for at stillet et hold og tage til turnering i de forskellige klubber i Østjylland, ellers spiller vi bare for sjov.

Vi har en dygtig formand Henning som kan træffes på
Tlf: 23 45 80 25 for yderligere information om de forskellige holdmuligheder.
https://hornsletif.dk/badminton/

Kom glad der kommer enkelte fra både Randers og Århus da de nyder holdet.

Har du spørgsmål, forbedringer eller andet til denne guide?